Григор Димитров отпадна от тазгодишния Australian Open след загуба с 6-7(7)

...
Григор Димитров отпадна от тазгодишния Australian Open след загуба с 6-7(7)
Коментари Харесай

“Контузеният“ Джокович показа най-добрия си тенис и победи Григор Димитров в Австралия

Григор Димитров отпадна от тазгодишния Australian Open след загуба с 6-7(7) 3-6 4-6 от Новак Джокович в трети кръг. Двубоят бе избран от международните медии като „ Мачът на деня “ в Мелбърн и несъмнено си заслужи това звание. На осминафиналната фаза, сърбинът ще се изправи против представителя на домакините Алекс де Минор. 
Прочетете още
Най-добрият български тенисист има всички учредения да съжалява за развръзката, защото дуелът можеше да се развие по доста по-различен метод за него. В откриващия сет първата ни ракета избави три сетбола при 3-5, след което самият той обърна и имаше две благоприятни условия да вземе преднина в мача. " Конкузеният " Джокович имаше потребност от две медицински спирания в хода на дуела, само че все пак продължи победната си серия, демонстрирайки най-добрия  си тенис на Откритото състезание на Австралия.

Въпреки днешното проваляне Григор Димитров може да е доволен от представянето си в Австралия и метода, по който стартира годината. В първите две срещи от шампионата българинът не остави никакви шансове на Аслан Карацев и Ласло Джере, а единствените му загуби от началото на сезона са от Стефанос Циципас и Новак Джокович.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР